CARAVANHANDEL BEVELANDER

Transport

Wij verzorgen graag uw volledige caravan transport. Wij halen uw caravan op met de vrachtwagen en we plaatsen hem op de plek van bestemming met onze eigen trekker. U wordt volledig ontzorgd!

Transport


Bevelander Transport

Caravanhandel Bevelander en Bevelander Transport werken nauw samen, zodat u volledig ontzorgd wordt bij het plaatsen of ophalen van uw caravan. Wij zijn volledig zelfvoorzienend, met onze eigen vrachtwagen en trekker. Met meer dan 17 jaar ervaring is Bevelander Transport uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor diverse transportvragen.

Om moeilijke plekken te bereiken hebben wij sinds onze vrachtwagen uitgebreid met een verhogingskar. Zo kunnen wij met een caravan over obstakels zoals bossages rijden. De kar is op 4 wielen gestuurd, dus helemaal wendbaar waardoor we alle lastige plekken moeiteloos kunnen bereiken.


Aankoop en plaatsen

Na de aankoop van uw nieuwe caravan of chalet brengen wij deze met de nodige zorg op de plaats van bestemming. De caravan wordt nauwkeuring met waterpas geplaatst, zodat u straks alleen nog maar hoeft te genieten van uw tweede thuis.

Verkoop

Ook als u uw caravan of chalet wilt verkopen, helpen wij u graag met het volledige transport. En natuurlijk staan wij ook voor u klaar als de plek netjes en schoon opgeleverd moet worden.


Lees meer over Bevelander Transport op de website.

Contact

Adres

Heuvelsweg 21

4321 TE Kerkwerve

In- en verkoop

0642468902

info@caravanhandelbevelander.nl

Transport

0651597511

bevelandertransport.nl

×